Koffertje zwangerschapsaankondiging jullie worden Opa & Oma

Artikelnummer: KAA250-23
Vorige Artikel 14 van 17 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)

Zwangerschapskoffertje

Een zwangerschapskoffertje is een heel leuk cadeau om aan de opa&oma in spe cadeau te geven. We kunnen de tekst desgewenst ook aanpassen in bijvoorbeeld alleen "Oma" of "Opa" of elke gewenste tekst.

De aankondiging zwangerschap doe je voor deze zwangerschap maar 1x (, of meer maar dan bestel je gewoon meer koffertjes). Maar de aankondiging doe je nooit overnieuw, dus als je het leuk vind om de zwangerschapsaankondiging een beetje origineel aan te pakken, dan is een zwangerschapsaankondiging met een koffertje wel heel leuk!

Koffertje zwangerschapsaankondiging jullie worden Opa & Oma | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

Koffertje zwangerschapsaankondiging jullie worden Opa & Oma | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s), andere kleur hartje. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel