Zakelijke cadeaus

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde cadeautjes voor geboorte, pensioen, jubileum, huwelijk, maar ook voor projecten, (theater)voorstellingen, hulpmiddelen bij cursussen, lesondersteunend materiaal op scholen, troostkoffertjes bij verlies, etcetera.

Dit doen wij voor diverse instellingen, scholen, ziekenhuizen, gemeenten en bedrijven zoals Luxaflex, LUMC, Gemeente Peel&Maas, Veiligheidsregio Fryslan, Sociale Verzekeringsbank, Ambulancedienst Noord Brabant.

Cadeaus ontzorgen

Kunnen wij kraam-, huwelijks-, jubileum- en pensioen cadeautjes voor jullie ontzorgen? We kunnen een design maken in jullie huisstijl, met logo of kies een design van de webshop! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestellen via mail of ordersysteem

Zakelijke bestellingen kunnen per e-mail, ordersysteem, of hoe het in jullie systeem het makkelijkst werkt. 

Betalen of factuur

Facturen komen na de verzending van de order. Wij vermelden desgewenst inkoop ordernummers, specifieke referenties, hierin zijn wij heel flexibel en denken we graag met je mee.

Duurzaam

- Onze koffertjes zijn gemaakt van gerecycled karton;
- Wij gebruiken zo veel mogelijk papieren verpakkingsmateriaal;
- Wij maken cadeautjes die heel lang bewaard blijven!

Contact opnemen

Neem contact op om jouw wensen te bespreken. Wij kunnen ook langs komen en een presentatie geven en een greep uit onze producten laten zien. 

Download hier onze digitale flyer.

Sorteer op
 • Koffertje met logo
  Koffertje met logo

  KOFFERTJE MET LOGOEen mooi koffertje met logo van jouw onderneming. Een leuk cadeau, een mooie cadeauverpakking, merchandise koffertje, merkkoffertje, relatiegeschenk, eventueel gevuld met maatwerk inhoud.

  Of een origineel cadeau…

  € 24,00
 • Koffertje met eigen ontwerp
  Koffertje met eigen ontwerp

  KOFFERTJE MET EIGEN ONTWERPEen origineel cadeau voor jouw zwangere werknemers, een koffertje met ontwerp waarin wij bijvoorbeeld het bedrijfslogo verwerken, een leuke hint van het bedrijf toevoegen, zoals jij het maar wilt. Het…

  € 24,00
 • Kraamkoffertje goed gevuld
  Kraamkoffertje goed gevuld

  KRAAMKOFFERTJE GOED GEVULDDit mooie kartonnen koffertje met naam en geboortedatum, gevuld met spuugdoekje, bijtring, haarborsteltje en super zachte knuffel zijn een mooi kraamcadeau voor een vriendin, collega of andere dierbare.…

  € 48,50
© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel