Deze Houten geboortekist is een unieke bewaarplek gebaseerd op het geboortekaartje van jouw kindje. Hierin kun je allerlei spulletjes van je kindje op een praktische en mooie manier te bewaren. 

Het kan zijn dat je een leuk idee hebt over hoe de kist er uit mag komen te zien, wellicht wil je alleen de naam en de geboortedatum, of wil je ook het gewicht, een foto en dergelijke. Alles is mogelijk. Wij hebben grafisch vormgevers die jouw product mooi kunnen vormgeven. Dus het geboortekaartje óf een heel nieuw ontwerp op de Houten Geboortekist. 

Een uniek kraamcadeau en op het moment enorm populair.

Of als het allemaal anders liep dan je gehoopt had... ook dan kan je heel veel hebben aan een mooie herinnerings opberg plek voor alle herinneringen die je mag koesteren.

Herinneringskistje
De Houten Geboortekisten kunnen ook heel mooi dienen als Herinneringskistje of Herdenkingskistje om spulletjes, foto’s, kleertjes etc. in te bewaren en te koesteren bij een stilgeboren baby of een overleden kindje. Het kan een mooie plek zijn om even terug in de tijd te gaan, even stil te staan bij dat wat was. En dat wat nog een plekje in je hart moet krijgen. Wij denken graag mee om een mooi, passend Herinneringskisje te maken om je te helpen bij het verwerken van je verdriet en tegelijkertijd ook altijd een plekje te hebben in huis om even terug te gaan naar de liefde.

Voor kinderen
Ook als een kind een broertje of zusje verliest kan het opbergen van herinneringen in een mooi Houten Herinneringskistje helpen om het verdriet een plekje te geven. Het is prettig voor ze als zo'n kistje op een plek in huis staat waar het kind zich even kan terugtrekken, even in alle rust terug kan gaan in zijn herinnering. We hebben gemerkt dat kinderen het vaak fijn vinden om zonder dit eerst te moeten vragen (omdat het kistje hoog staat, of in de slaapkamer, etc staat) het kistje te kunnen openen en er even mee wegdromen. Verstillen en verwerken.

Sorteer op
 • Houten Enveloppenkist Medium
  Houten Enveloppenkist Medium

  Houten Enveloppenkist Medium, geheel aan jouw smaak aan te passen.
  Afmetingen: 29x20x21,5cm
  ​Gleuf: 17,5x1cm

  Volledig te personaliseren naar het thema van jullie bruiloft en een prachtige memorybox.

  € 39,50
 • Houten Enveloppenkist Large
  Houten Enveloppenkist Large

  Houten Enveloppenkist Medium, geheel aan jouw smaak aan te passen.
  Afmetingen: 29x25x30cm
  Gleuf: 18x1cm

  Volledig te personaliseren naar het thema van jullie bruiloft en een prachtige memorybox.

  € 49,50
© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel