Wie zijn wij, waarom en wat doen we?

Koffertje&co is een onderdeel van Creative Sign Crew. Wij zijn een reclame bureau, dus wij bedenken, ontwerpen en maken allerlei reclame uitingen, drukwerk, interieuroplossingen, verpakkingen en collecties voor ondernemers.

Maar dat vinden wij niet genoeg.... Wij vinden het namelijk onwijs leuk om mooie producten en collecties te bedenken en te maken voor consumenten, en vandaar dat wij naast zakelijke klanten een hele hoop particuliere klanten hebben.

In onze webwinkels en via onze andere verkoop kanalen hebben wij een assortiment neergezet waar we trots op zijn. Onze webshops zijn altijd in beweging. Er moeten regelmatig nieuwe ontwerpen bij, sommige er af.... en als we een goed idee hebben voor een nieuw product, dan plaatsen we die ook bij.

Kennismaken?

De eindbaas

Pied-de-poule lover, grafisch vormgever, moeder en grootste koffie drinker op de zaak is Marieke.

Ons kantoor

Ons kantoor bevind zich in Den Hoorn, op een nieuw bedrijventerein. Ons pand is voorzien van alle gemakken en bied ons de gelegenheid om mooie producten voor jou te maken! Wij nodigen jou dan ook van harte uit om een keertje een kopje koffie te komen drinken als je vragen hebt!

Volgen

Wil je ons een beetje volgen? Alles wat we doen, maken en verzinnen? Check dan onze social media.

© 2015 - 2023 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel