Koffertjes materialen

De koffertjes die wij gebruiken zijn gemaakt van karton, aan elkaar geregen met garen en de randen, de sluiting en het handvat zijn van metaal.

We hebben ook houten koffertjes, deze zijn van berken- of beukenhout gemaakt. Hebben meestal een faux lederen handvat en sluitwerk van metaal.

Handgemaakt

Alle koffertjes zijn handgemaakt, dat kan er voor zorgen dat er imperfecties zijn ontstaan in de productie. De koffertjes zijn van karton met een kleur coating er over. Ze kunnen heel lang mee gaan, kunnen heel veel hebben, maar verwacht niet dat ze vrij blijven van deukjes en beschadiging van de kleurcoating.

Soms zitten er al kleine beschadigingen aan de koffertjes, zijn ze lichtelijk scheef of zijn de stiksels niet helemaal gelijk. Dit hoort allemaal bij aanvaardbare oneffenheden in de koffertjes. 

De kleinste maat (16cm) koffertjes hebben geen metalen rand aan de klep, dit maakt het koffertje iets minder stabiel van vorm en zorgt vaker voor kleine schades aan de randjes.

Handgemaakte bedrukking

De print van de koffertjes wordt met één van onze printers uitgeprint, vervolgens wordt deze print (bedrukking) met de hand op het koffertje geplakt. Aangezien dit een handmatige bewerking is, kan dit kleine imperfecties bevatten (kleine bubbeltjes, streepjes of vlekjes). 

Handgemaakt, bevat imperfecties, maar is wel met liefde gemaakt.

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel