Kies uit ons assortiment een product of meerdere producten. Maak direct een keuze uit de keuzelijsten naast het product. En daarnaast het aantal. De prijs en eventuele meerprijs komt gelijk tevoorschijn! 
Als je op `voeg toe aan winkelwagen´ klikt ga je meteen naar stap 1 van de bestelling, hier zie je direct de totaalprijs, verzendkosten, BTW, gekozen kleuren, lettertypen en formaten. Vul hier ook je  kortingscode in, als die van toepassing is op jouw bestelling.
Kies hier ook de betaalwijze en of het binnen Nederland of België verzonden moet worden.
Nu kun je eventueel nog verder winkelen door op de knop `verder winkelen´ te klikken. Of verder gaan met de bestelling. Klik dan op de button `bestelling afronden´.
Nu ben je bij stap 2! Vul hier contactgegevens, factuurgegevens en afleveradres in, zodat we de producten naar het juiste adres kunnen verzenden en de orderbevestiging en eventuele verzendinformatie naar het juiste e-mailadres kunnen sturen. Je kunt je hier ook aanmelden voor onze nieuwsbrief en eventueel opmerkingen achterlaten, zoals afwijkende namen, data, etc. Klik nu weer op de button `bestelling afronden´ om verder te gaan naar de volgende stap.
Nu ben je bij stap 3! Check hier of de ingevulde gegevens juist zijn en of je bestelling klopt. Hier heb je de mogelijkheid om onze algemene voorwaarden te lezen, te downloaden en te printen. Verklaar je akkoord met de voorwaarden en bevestig de bestelling door op de button `bestelling bevestigen´ te klikken.
Nu ben je bij stap 4! De betaling. Als alles correct is afgehandeld, ontvang je een bevestiging van je bestelling en zal de bestelling verwerkt worden.

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel