Geboortebord

Op zoek naar een mooi geboortebord, ook wel v-bord genaamd. Een bord met de naam en geboortedatum van jullie kindje. Heel leuk om op het raam te plakken. Is na enige tijd ook weer prima van het raam te verwijderen. Kan zowel in een appartement als in een woonhuis worden opgehangen. 

Geboortebord | Personaliseren

Wij personaliseren het geboortebord standaard met een tekst, naam (en geboortedatum) dit is per design in het voorbeeld zichtbaar. Mocht je andere gegevens erop willen, dan zijn dat aanvullende wensen.

Geboortebord | van geboortekaartje

Een geboortebord van het geboortekaartje is bij ons ook mogelijk. Je dient dat een bruikbaar bestand aan te leveren van het geboortekaartje. Wij proberen het bord dan zo veel mogelijk op het geboortekaartje te laten lijken. Echter is het erg afhankelijk van het aangeleverde bestand, of we dit kunnen gebruiken. We zullen overleggen als we geen mogelijkheden zien in het aangeleverde kaartje. We kunnen dan altijd iets maken in de zelfde "look and feel".

Geboortebord | Vragen

Heb je vragen over onze geboorteborden? Neem dan even contact op via Whatsapp, mail of telefonisch (alle gegevens staan in de footer).

Sorteer op
 • Voor jongen of meisje

  Geboortebord Olifant
  Geboortebord Olifant

  GEBOORTEBORD OLIFANT Ben je opzoek naar een leuke geboortebord met dieren? Met dit geboortebord olifant kan je aan iedereen laten zien dat jullie zoon of dochter is geboren! Dit geboortebord Olifant is een erg leuk en schattig…

  € 30,55
 • 3 kleuren

  Geboortebord Teddybeer
  Geboortebord Teddybeer

  GEBOORTEBORD TEDDYBEERIs jullie zoon of dochter geboren en ben je op zoek naar een geboortebord? Wil je dat laten zien aan iedereen, dan kan je voor dit geboortebord Teddybeer gaan. Dit schattige ontwerp is beschikbaar in de…

  € 30,55
 • Geboortebord Hartje
  Geboortebord Hartje

  GEBOORTEBORD HARTJEBen je op zoek naar een schattig geboortebord? Met dit schattige geboortebord Hartjes kan je aan iedereen laten zien dat jullie dochtertje geboren is.

  De standaard tekst op dit geboortebord is de naam en…

  € 30,55
 • Geboortebord Konijn
  Geboortebord Konijn

  GEBOORTEBORD KONIJNBen je op zoek naar een schattig geboortebord? Met dit schattige geboortebord Konijn kan je aan iedereen laten zien dat jullie dochtertje geboren is.

  De standaard tekst op dit geboortebord is de naam en…

  € 30,55
 • Geboortebord Kraanvogel
  Geboortebord Kraanvogel

  GEBOORTEBORD KRAANVOGELBen je op zoek naar een leuke geboortebord? Met dit leuke geboortebord Kraanvogel aan het raam maak je aan iedereen bekend dat jullie zoontje is geboren.

  De standaard tekst op dit geboortebord is de naam en…

  € 30,55
 • Geboortebord Krokodil
  Geboortebord Krokodil

  GEBOORTEBORD KROKODILBen je op zoek naar een stoere geboortebord? Dit geboortebord krokodil is erg stoer. Met dit geboortebord Krokodil kan je aan iedereen laten zien dat jullie zoontje is geboren.

  De standaard tekst op dit…

  € 30,55
 • Geboortebord Leeuw
  Geboortebord Leeuw

  GEBOORTEBORD LEEUWZoek je een leuke en stoere geboortebord? Met dit leuke en stoere geboortebord Leeuw kan je aan iedereen laten zien dat jullie zoontje of dochtertje is geboren.

  De standaard tekst op dit geboortebord is de naam.…

  € 30,55
 • Geboortebord Planten
  Geboortebord Planten

  GEBOORTEBORD PLANTENBen je op zoek naar een geboortebord? Wil je aan iedereen laten zien dat jullie zoontje of dochtertje is geboren? Dan kan dat met dit fleurige geboortebord Planten.

  De standaard tekst op dit geboortebord is de…

  € 30,55
 • Geboortebord Regenboog
  Geboortebord Regenboog

  GEBOORTEBORD REGENBOOGMet dit leuke en trendy geboortebord Regenboog aan het raam laat je aan iedereen weten dat jullie dochtertje is geboren.

  De standaard tekst op dit geboortebord is de naam. Wil je ook de geboortedatum, een…

  € 30,55
 • Geboortebord Vogels
  Geboortebord Vogels

  GEBOORTEBORD VOGELSIs jullie dochtertje geboren en ben je op zoek naar een leuke geboortebord. Met dit geboortebord Vogels kan je aan iedereen laten zien dat jullie kleine meid is geboren.

  De standaard tekst op dit geboortebord…

  € 30,55
© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel