Koffertje met logo

Artikelnummer: KML-01
Artikel 1 van 10 Volgende
€ 22,50 (inclusief btw)

Koffertje met logo

Een mooi koffertje met logo van jouw onderneming. Een leuk cadeau, een mooie cadeauverpakking, merchandise koffertje, merkkoffertje, relatiegeschenk, eventueel gevuld met maatwerk inhoud.

Of een origineel cadeau voor jouw zwangere werknemers, een koffertje met logo verwerkt in een mooi en uniek ontwerp, een leuke hint van het bedrijf toevoegen, zoals jij het maar wilt. Het ontwerp wordt in gezamelijk overleg uitgedacht en kan per stuk besteld worden wanneer er een zwangere is, we kunnen ook een serie leveren. Er zijn ook mogelijkheden om gevulde koffertjes te leveren met inhoud op maat of (afgeleid) van ons assortiment.

Wat is er nou leuker dan een mooi gepersonaliseerd cadeau of reclatiegeschenk voor jouw klanten, werknemers uit naam van jouw onderneming. Dit koffertje met logo bedrukt is zowel origineel als praktisch. 

Ga jij dit bedrukt koffertje met logo aanschaffen voor een collega of klant die net bevallen is? Je kunt er ook nog leuke kleine hebbedingetjes in stoppen. Kijk hier voor alles wat we hebben voor erin.

Koffertje met logo | Matentabel

Koffertje 25cm - 18cm - 9cm

Koffertje 30cm - 21cm - 9cm

Koffertje 35cm - 23cm - 10cm

Koffertje met logo | Aanleveren logo

Voor het aanleveren van bestanden zijn er een aantal belangrijke punten die u moet weten. Als u in bezit bent van het logo in een origineel digitaal bestand in vector of hoge resolutie kunt u deze naar ons mailen. Is dit er niet, dan graag opsturen wat voor handen is, wij controleren de bruikbaarheid.

Indien er interesse is voor een specifiek ontwerp voor uw eigen onderneming en medewerkers, neem dan even contact op voor meer informatie en een offerte voor de ontwerpkosten. 

Als u hierover vragen heeft neem dan contact met ons op.

Koffertje met logo​ | Ontwerp voorbeeld

Wanneer u bij de bestelling de optie 'Nee, maak maar zo snel mogelijk' kiest, kunt u achteraf geen aanspraak maken op het ontwerp wanneer deze niet naar wens is. Om eventuele teleurstelling te voorkomen raden wij aan om te kiezen voor de optie 'Ja, graag ontvang ik het ontwerp'.

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel