Opa en oma Survivalkit

Artikelnummer: HAA-07
Vorige Artikel 2 van 8 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)

Opa & oma Survivalkit

Wil jij op een grappige en originele manier vertellen dat jullie ouders, opa en oma worden, dan is deze Opa en oma Survivalkit een super goede manier om de zwangerschaps aankondiging te doen. De tekst van deze opa & oma survivalkit kan uiteraard ook worden aangepast naar "oma survivalkit", opa survivalkit", "opa & opa survivalkit" of "oma & oma survivalkit" je mag de tekst ook anders aanpassen, graag even in het invoerveld "aanvullende wensen" welke tekst je wenst. Vul je daar niets in, dan maken we de standaard tekst "opa & oma survivalkit"

Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s), andere kleur hartje. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel