Je kan me nog niet horen | Logeerkoffertje

Artikelnummer: KAANK-001
Artikel 9 van 20
€ 19,00 (inclusief btw)

Je kan me nog niet horen | Logeerkoffertje

Dit super schattige Opa & oma logeerkoffertje is een leuk cadeautje om te geven aan je zoon of dochter als zij of hij voor het eerst gaat logeren bij opa & oma. Een schattig ontwerp, kan voor een jongen zowel als voor een meisje en leuk! Naast leuk, is een kinderkoffertje heel handig. Alle belangrijke spulletjes bij elkaar, stressvrij je kind uit logeren laten gaan.

Je kan me nog niet horen Logeerkoffertje | De eerste keer logeren

Als moeder weet ik als geen ander dat het spannend is, de eerste keer logeren van mijn dochter. Ik weet het nog goed, ze ging voor het eerst logeren bij opa en oma. Ik vond het volgens mij spannender dan zij. Ik was erg blij dat ik een logeerkoffertje mee kon geven met alle belangrijke spulletjes bij elkaar. Het gaf me een gerust gevoel, niks vergeten, alles duidelijk. Nog een klein briefje met wat tips en een cadeautje voor opa&oma erbij en ze kon mee. Oke, het bleef even spannend en gek zonder kleine meid thuis. En steeds de gedachte, zou het wel goed gaan. Oke, Whatsapp is de redding. Af en toe een foto, filmpje of bericht. Inmiddels is mijn dochter 5 jaar en gaat ze nog steeds graag logeren bij opa&oma

Je kan me nog niet horen Logeerkoffertje | Wat doe je in een logeerkoffertje?

Een logeerkoffertje is niet alleen leuk, schattig en super leuk om te geven en te krijgen. Maar het is ook functioneel/ handig. Als je zoon of dochter de eerste keer logeren bij oma en opa gaat kan het volgende handig zijn om in het kinderkoffertje te doen:

- De lievelings knuffel;
- Speen, knuffeldoekje etc;
- Tandenborstel + tandpasta;
- Een reserve luier;
- Haarkam en haarolie;
- Briefje of kaartje met belangrijke telefoonnummers;
- Het lievelingsboekje om voor te lezen;
- Eventueel medicijnen;
- Een lief kaartje of klein cadeautje voor diegene waar gelogeerd gaat worden;
- Oordopjes (grapje).

Je kan me nog niet horen Logeerkoffertje | Aankondiging zwangerschap

Wil jij de aankondiging zwangerschap op een originele manier doen? Geef je ouders, zus, broer, een leuk koffertje met deze tekst erop.

Je kan me nog niet horen Logeerkoffertje | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die standaard wordt gepersonaliseerd.

Je kan me nog niet horen Logeerkoffertje | Specifieke wensen

Aanvullende teksten kan je kwijt bij het invulveld "aanvullende wensen". Dus wil je dit logeerkoffertje verder personaliseren, misschien wil je wel een logeerkoffertje met naam, dan kan je dat daar invullen. De aanvullende wensen brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit logeerkoffertje voor opa en oma verder zullen moeten aanpassen.

De standaard tekst is "Je kan me nog niet horen. Je kan me nog niet zien. Maar als ik ben geboren. mag ik dan komen logeren misschien?" wil je een andere tekst, kies dan voor Aanvullende wensen > Ja, ik heb aanvullende wensen.

Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s), andere kleur hartjes dan waar je uit kan kiezen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Je kan me nog niet horen Logeerkoffertje | En verder...

Heb je nog niet het ideale oma en opa logeerkoffertje gevonden? Of ben je toch op zoek naar een ander kinderkoffertje met naam

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel