Oppas herinneringen koffertje

Artikelnummer: KOP-04
Artikel 5 van 9
€ 19,00 (inclusief btw)

Oppas herinneringen koffertje

Dit oppaskoffertje is een erg leuk koffertje om al de herinneringen te bewaren met het kind en diegene die aan het oppassen was. Het feit dat je hier bent beland, betekend dat je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau. Dit oppas herinneringen koffertje is een geschikt cadeau om te geven bij het oppassen. 

De standaard tekst op dit kinderkoffertje is oppas herinneringen. Wil je een andere tekst, een ander lettertype een andere kleur tekst of een naam erbij, lees dan verder bij "Specifieke wensen".

Oppas herinneringen koffertje | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die standaard wordt gepersonaliseerd.

Een bijpassen kofferlabel met naam kan je hier mee bestellen.

Oppas herinneringen koffertje | Specifieke wensen

Aanvullende wensen en teksten kan je kwijt bij het invulveld "aanvullende wensen". Dus wil je dit oppaskoffertje verder personaliseren met andere tekst, een ander lettertype, naam of een andere kleur tekst, dan kan je dat daar invullen. Aan aanvullende wensen zijn wel kosten verbonden, aangezien het meer tijd kost om te ontwerpen en te maken.

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Oppas herinneringen koffertje | En verder...

Heb je nog niet het ideale oppaskoffertje gevonden? Of ben je toch op zoek naar een ander oppaskoffertje

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel