Ontwerp Zoë

Koffertje voor borduren

Artikelnummer: KLO-27
Artikel 6 van 9
€ 19,00 (inclusief btw)

De koffertjes met leuke ontwerpen zijn leuk om cadeau te doen of als cadeauverpakking te gebruiken! Daarnaast kan het ook goed gebruikt worden om het kleine speelgoed of tekenspullen in op te ruimen. Wanneer u gaat reizen is het super leuk dat het kind dan met zijn of haar eigen koffertje op stap kan.

De koffertjes die wij gebruiken zijn gemaakt van karton, aan elkaar geregen met garen en de randen, de sluiting en het handvat zijn van metaal. De koffertjes zijn kidsproof en super leuk om ergens als decoratie in de kinderkamer te zetten of te gebruiken als opruimboxen.

Ons asortiment bestaat uit verschillende maten en kleuren. Zo kun je het koffertje volledig naar je eigen smaak laten maken.

Matentabel.

Koffertje maat M: 25cm - 18cm - 9cm

Koffertje maat L:  30cm - 21cm - 9cm

Koffertje maat XL: 35cm - 23cm - 10cm

Aanleverspecificatie
Voor het aanleveren van bestanden zijn er een aantal belangrijke punten die u moet weten. Als u er niet uitkomt of u bent niet in het bezit van een juist bestand, neem dan contact met ons op. Meer informatie.

Let op
Wij werken met diverse materialen. Sommige natuurlijke en geproduceerd beide kunnen qua kleur en opperval afwijken vertonen. De handgemaakte producten kunnen van elkaar afwijken. Wij doen er echter alles aan om het eindproduct zo strak en netjes als mogelijk af te leveren!

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel