Koffertje IVF | You are going to make a lovely mummy

Artikelnummer: IVF-007
Vorige Artikel 12 van 18 Volgende
€ 16,20 (inclusief btw)

IVF koffertje

Het IVF koffertje is een mooie plek om alles in te bewaren van jullie IVF traject. Als jullie zijn begonnen (of gaan beginnen) met het IVF traject, ICSI, IUI of KID. En hopelijk mogen jullie dan binnenkort jullie zwangerschap bekend maken! Maar zover is het nu nog niet. Gebruik dit IVF koffertje om steun uit te putten, om cadeau te doen aan een vriendin die begint met het IVF traject. Je kan er ook notities in doen, voor elkaar, of voor als jullie kindje later groot is. 

Dit IVF koffertje is een mooie hart onder de riem, een vrolijk puntje in een lastige tijd. Een tijd waarin de wensouders niet echt durven hopen, maar natuurlijk wel hopen. En elke uiting van liefde, elk cadeautje om hen te steunen is waardevol voor de wensouders. Een kinderwens is een serieuze aangelegenheid. Het is niet iets wat je weg kan denken, of wat je maar moet vergeten... het is een diepe, liefdevolle kinderwens. 

IVF koffertje | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

De meeste ontwerpen kunnen op alle kleuren koffertjes worden geprint. Donkere kleuren worden echter onzichtbaar op donkere kleuren, lichte kleuren worden op lichte kleuren onzichtbaar, dus in die gevallen zullen wij naar eigen inzicht het ontwerp aanpassen qua kleur, om zo tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen. Het kan dus zijn dat jouw product er anders uit ziet dan het getoonde voorbeeld op de webshop. Als je zeker wilt zijn van het beste voorbeeld, dan kan je het beste kiezen voor het toezenden van een voorbeeld per whatsapp of e-mail.

IVF koffertje | Specifieke wensen

Wij kunnen al onze producten aanpassen aan jouw wensen! Zo kunnen we een IVF koffertje gepersonaliseerd leveren. Aanvullende wensen brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit IVF koffertje zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s) of een hartje. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd IVFkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit IVF koffertjes ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

IVF koffertje | Voor jouw bedrijf

Wil je voor jouw bedrijf een IVF koffertje laten maken, voor de ondersteuning van clienten, voor educatieve doeleinden of anderszins, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

IVF koffertje | Inhoud

Wil je het IVFkoffertje weggeven met een bijpassende inhoud? Bijvoorbeeld Milestone kaarten, kijk dan hier. We maken ook bij veel ontwerpen een bijpassend IVF rompertje, om het cadeau compleet te maken.

© 2015 - 2023 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel