-20%

Mijlpaalkaarten IVF

Artikelnummer: ZP-201
Vorige Artikel 2 van 18 Volgende
€ 29,95 € 23,95 (inclusief 21% btw)

Mijlpaalkaarten ivf

Met mijlpaalkaarten IVF kun je op een mooie manier om jouw IVF traject vastleggen. Voor jezelf, voor je partner, voor je vrienden en familie en met een beetje geluk ook voor je kindje later. Voor veel mensen een best wel beladen onderwerp IVF, ICSI en IUI. Met deze mijlpaalkaarten kan er misschien weer een stukje taboe doorbroken worden. Kan jij je geluksmomenten delen en hoef je wellicht ook niet zo te zoeken naar woorden.

Mijlpaalkaarten ivf de teksten

De houten mijlpaalkaarten ivf bevatten de volgende teksten:

Ziekenhuis afspraak - Vandaag een echo - Hormonen spuiten - Eisprong injectie - Vandaag inseminatie - Vandaag is de punctie - Heel veel wachten - Spannend hoeveel embryo's? - Terugplaatsing - Cryo terugplaatsing - Pupo - Een testje gewaagd - Officiële testdag - Negatieve test - Zwanger! - Worth the wait.

Mijlpaalkaarten ivf product specificaties

De mijlpaalkaarten ivf zijn gemaakt van berkenhout, 3 mm dik. De kaartjes hebben een doorsnede van 7 centimeter.

Mijlpaalkaarten ivf Samenwerking Zebrapaardje en Koffertje&Co

Ellen kwam met een vraag voor mijlpaalkaartjes, ze miste het in haar assortiment, vooral houten mijlpaalkaarten zijn niet zo veel in aanbod. En voor IVF is ook niet heel veel te krijgen. Ellen kwam met de teksten, Marieke deed de vormgeving en zo ontstonden deze mooie sets Mijlpaalkaarten voor vruchtbaarheidstraject- en zwangerschap. 

Marieke: In het IVF-traject wat ik volgde samen met mijn man, was ik heel open naar vrienden en familie over hoe alles verliep. Ik schreef regelmatig een verhaaltje op mijn Facebook en deelde het traject. Ook toen alles tegenviel, er heel veel verdriet was, toen was het ook fijn om gesteund te worden. Uiteindelijk heb ik nu een prachtige dochter en kwam mijn droom uit.

Helaas kende ik toen nog geen mijlpaalkaarten, dus heb ik het meeste in woord vastgelegd. En dat terwijl ik een enorme Insta en foto gek ben. Ik had het met de mijlpaalkaarten ivf wel geweten. Dan had mijn feed van 2014 er heel anders uit gezien. Het delen deed veel met mij, veel mensen leefden met me mee en ik ontdekte dat ik verre van uniek was. Het delen van mijn traject heeft een ander stel ook geinspireerd om een ander ziekenhuis te zoeken en hebben op dit moment via IVF 2 gezonde schatjes van kinderen. Delen is gewoon heel fijn.

We hopen dat je veel plezier zult beleven met fotograferen en... heel veel geluk van ons! Tag ons gerust in je Instagram foto's. @koffertjeenco @zebrapaardje

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel