Kleine ukkepuk | Zwangerschapsaankondiging

Artikelnummer: KAANK-004
Artikel 29 van 42
€ 19,00 (inclusief btw)

Kleine ukkepuk | Zwangerschapsaankondiging 

Een originele aankondiging van jullie zwangerschap is super leuk! Je kan het nooit meer over doen, dus doe het vooral leuk en origineel. Met dit leuke aankondigingskoffertje voor jouw zwangerschap, zal je veel blije gezichten zien! De zwangerschap bekend maken is super spannend, leuk en de foto's die je daarvan maakt zal je altijd bewaren voor later. 

De standaard tekst op dit koffertje is Ons geluk kan niet meer stuk, Wij verwachten een kleine ukkepuk. Wil je een andere tekst, andere kleur, naam of een ander lettertype, dan kan je dit invullen bij 'aanvullende wens'.

Dit koffertje heeft verschillende kleuren hartjes. De keuzes zijn goud, rosé gold, wit of rood.

Kleine ukkepuk koffertje | Aankondiging zwangerschap

Wil jij de aankondiging zwangerschap op een originele manier doen? Geef je ouders, zus, broer, een leuk koffertje met deze tekst erop. Het is een erg leuke aankondiging.

Kleine ukkepuk koffertje | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die standaard wordt gepersonaliseerd.

Kleine ukkepuk koffertje | Specifieke wensen

Aanvullende teksten kan je kwijt bij het invulveld "aanvullende wensen". Dus wil je dit zwangerschapsaankondigingkoffertje verder personaliseren, misschien wil je wel een koffertje met naam, dan kan je dat daar invullen. De aanvullende wensen brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit zwangerschapsaankondigingskoffertje verder zullen moeten aanpassen.

De standaard tekst is "Ons geluk kan niet meer stuk, Wij verwachten een kleine ukkepuk" wil je een andere tekst, kies dan voor Aanvullende wensen > Ja, ik heb aanvullende wensen.

Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s), andere kleur hartjes dan waar je uit kan kiezen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Kleine ukkepuk koffertje | En verder...

Heb je nog niet het ideale zwangerschapsaankondiging koffertje gevonden? Of ben je toch op zoek naar een ander kinderkoffertje voor de zwangerschapaankondiging?

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel