Zwangerschapsaankondiging expecting twins koffertje

Artikelnummer: KAANK-002
Vorige Artikel 19 van 19
€ 15,60 (inclusief btw)

Expecting twins koffertje

Een originele aankondiging van jullie zwangerschap is super leuk! Je kan het nooit meer over doen, dus doe het vooral leuk en origineel. Met dit leuke aankondigingskoffertje voor jouw zwangerschap, zal je veel blije gezichten zien! De zwangerschap bekend maken is super spannend, leuk en de foto's die je daarvan maakt zal je altijd bewaren voor later. 

De standaard tekst op dit koffertje is expecting twins. Wil je een andere tekst, andere kleur, naam of een ander lettertype, dan kan je dit invullen bij 'aanvullende wens'.

Dit koffertje heeft verschillende kleuren ballonnen. De keuzes zijn goud, blauw, roze of 1 blauwe met 1 roze.

Expecting twins koffertje | Aankondiging zwangerschap

Wil jij de aankondiging zwangerschap op een originele manier doen? Geef je ouders, zus, broer, een leuk koffertje met deze tekst erop. Het is een erg leuke aankondiging.

Expecting twins koffertje | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die standaard wordt gepersonaliseerd.

Expecting twins koffertje | Specifieke wensen

Aanvullende teksten kan je kwijt bij het invulveld "aanvullende wensen". Dus wil je dit zwangerschapsaankondigingkoffertje verder personaliseren, misschien wil je wel een koffertje met naam, dan kan je dat daar invullen. De aanvullende wensen brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit zwangerschapsaankondigingskoffertje verder zullen moeten aanpassen.

De standaard tekst is "Je kan me nog niet horen. Je kan me nog niet zien. Maar als ik ben geboren. mag ik dan komen logeren misschien?" wil je een andere tekst, kies dan voor Aanvullende wensen > Ja, ik heb aanvullende wensen.

Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s), andere kleur hartjes dan waar je uit kan kiezen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Expecting twins koffertje | En verder...

Heb je nog niet het ideale zwangerschapsaankondiging koffertje gevonden? Of ben je toch op zoek naar een ander kinderkoffertje voor de zwangerschapaankondiging?

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel