3 ontwerpen

Geboorte Raamsticker Krokodil

Artikelnummer: RAA-03
Artikel 3 van 11
€ 25,55 (inclusief btw)

Geboorte raamsticker Krokodil

Ben je op zoek naar een leuke geboorte raamsticker? Met deze stoere geboorte raamsticker Krokodil kan je aan iedereen laten zien dat jullie zoontje is geboren. Deze geboorte raamsticker krokodil komt voor in 3 verschillende ontwerpen. 

De standaard tekst op dit geboorte raamsticker 1 is de naam en de geboortedatum . Wil je ook nog een andere tekst of een ander lettertype lees dan verder bij "Specifieke wensen". Bij geboorte raamsticker 2 en 3 is het alleen de naam. Wil je de geboortedatum, andere tekst of een ander lettertype lees dan verder bij ''Specifieke wensen''.

De standaard verzendtijd is 5 werkdagen. Wil je het in 2 werkdagen hebben, dan kan dat. Voor een verzendtijd van 2 werkdagen betaal je meer.

Geboorte raamsticker Krokodil | Product specificaties

De geboorte raamsticker is rond. Deze geboorte raamsticker is te verkrijgen in 3 verschillende formaten. Het standaard formaat is 50x50 cm. De andere twee maten zijn 75x75 cm en 100x100 cm. Bij het bestellen van deze raamsticker wordt er een plakinstructie en rakel mee geleverd. Dit maakt het plakken van de raamsticker een stuk makkelijker voor je.

Geboorte raamsticker Krokodil | Specifieke wensen

Aanvullende wensen en teksten kan je kwijt bij het invulveld "aanvullende wensen". Dus wil je dit geboorte raamsticker Krokodil verder personaliseren met een geboortedatum, een andere tekst of andere lettertype, dan kan je dat daar invullen. Aan aanvullende wensen zijn wel kosten verbonden, aangezien het meer tijd kost om te ontwerpen en te maken.

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp voor als geboorte raamsticker, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Geboorte raamsticker Kraanvogel | En verder...

Heb je nog niet de ideale geboorte raamsticker gevonden? Of ben je toch op zoek naar een ander geboorte raamsticker

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel