Kraamkoffertje goed gevuld

Artikelnummer: KVG-02-SET2
Artikel 30 van 32
€ 48,50 (inclusief btw)

Kraamkoffertje goed gevuld

Dit mooie kartonnen koffertje met naam en geboortedatum, gevuld met spuugdoekje, bijtring, haarborsteltje en super zachte knuffel zijn een mooi kraamcadeau voor een vriendin, collega of andere dierbare. Een mooi handgemaakt cadeau met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het koffertje wordt gepersonaliseerd met naam en geboortedatum en heeft als ontwerp een leeuwtje en pijl. Dit alles geprint op een koffertje. We hebben voor deze set een kleurkeuze mint, neutraal of roze.

Kraamkoffertje goed gevuld | Vulling

In dit mooie kraamkoffertje zit een spuugdoekje, bijtring van houten kralen en 1 silicone hoekige kraal in kleur en een houten figuurtje, een houten borsteltje met heerlijke fijne haartjes voor het zachte hoofdje van de baby. En als kroonjuweeltje in dit prachtige gepersonaliseerde kraamcadeau een Rabbit Ritchie knuffelkonijn.

Kraamkoffertje goed gevuld | Kleurkeuze

Je hebt keus uit een roze setje, waarbij het koffertje, de knuffel, het doekje en de silicone kraal van de bijtring (bijtarmband) roze is. 
Een mint setje, waarbij het koffertje, de knuffel, het doekje en de silicone kraal van de bijtring (bijtarmband) mint is.
Een neutraal setje, waarbij het koffertje en de knuffel wit is. Het doekje is creme met roestbruine regenboogjes en de silicone kraal van de bijtring (bijtarmband) is naturel.
Een vintage setje, waarbij alles gelijk is aan neutraal, behalve dat het koffertje roestbruin is. 

Kraamkoffertje goed gevuld | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die standaard wordt gepersonaliseerd.

Kraamkoffertje goed gevuld | Maten

Dit koffertje is 25cm - 18cm - 9cm

De koffertjes zijn ook in andere maten verkrijgbaar, kijk verder op de shop of neem contact op.

Kraamkoffertje goed gevuld | Zakelijk

Wil jij voor jouw medewerk(st)ers zo'n goed gevuld kraamkoffertje? Dit cadeau is zeer geschikt als cadeautje vanuit jouw organisatie. Wellicht wil je op de achterzijde het logo van jouw onderneming laten printen, of wil je een ontwerp laten maken wat aansluit op jouw bedrijf, werkzaamheden of doelgroep. Dit is allemaal mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kraamkoffertje goed gevuld | Ontwerp voorbeeld

Wanneer u bij de bestelling de optie 'Nee, maak maar zo snel mogelijk' kiest, kunt u achteraf geen aanspraak maken op het ontwerp wanneer deze niet naar wens is. Om eventuele teleurstelling te voorkomen raden wij aan om te kiezen voor de optie 'Ja, graag ontvang ik het ontwerp'. 

Een eigen pakketje laten samenstellen?

Neem even contact op om je wensen door te spreken en bestel jouw ideale cadeau!

 

© 2015 - 2024 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel