Logeerkoffertje dieren

Artikelnummer: LOG_01
Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 16,20 (inclusief btw)

Logeerkoffertje met naam en dieren

Dit super schattige logeerkoffertje met naam en dieren is een hele leuke manier om je zwangerschapsaankondiging te doen, of gewoon een leuk cadeautje om te geven aan je zoon of dochter als zij of hij voor het eerst gaat logeren. Naast leuk, is zo'n kinderkoffertje ook heel handig. Alle belangrijke spulletjes bij elkaar, stressvrij je kind uit logeren laten gaan.

Logeerkoffertje met naam en dieren | De eerste keer logeren

Als moeder weet ik als geen ander dat het spannend is, de eerste keer logeren van mijn dochter. Ik weet het nog goed, ik vond het volgens mij spannender dan zij. Ik was erg blij dat ik een logeerkoffertje mee kon geven met alle belangrijke spulletjes bij elkaar. Het gaf me een gerust gevoel, niks vergeten, alles duidelijk. Nog een klein briefje met wat tips en een bedankje voor opa&oma erbij en ze kon mee. Oke, het bleef even spannend en gek zonder kleine meid thuis. En steeds de gedachte, zou het wel goed gaan. Oke, Whatsapp is de redding. Af en toe een foto, filmpje of bericht. Inmiddels is mijn dochter 5 jaar en logeert ze nog steeds graag. 

Logeerkoffertje met naam en dieren | Wat doe je in een logeerkoffertje?

Een logeerkoffertje is niet alleen leuk, schattig en super leuk om te geven en te krijgen. Maar het is ook functioneel/ handig. Als je zoon of dochter de eerste keer logeren gaat kan het volgende handig zijn om in het kinderkoffertje te doen:

- De lievelings knuffel;
- Speen, knuffeldoekje etc;
- Tandenborstel + tandpasta;
- Een reserve luier;
- Haarkam en haarolie;
- Briefje of kaartje met belangrijke telefoonnummers;
- Het lievelingsboekje om voor te lezen;
- Eventueel medicijnen;
- Een lief kaartje of klein cadeautje voor diegene waar gelogeerd gaat worden;
- Oordopjes (grapje).

Logeerkoffertje met naam en dieren | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die standaard wordt gepersonaliseerd.

Het kofferlabel met naam wordt niet standaard meegeleverd, die kan je hier mee bestellen.

Logeerkoffertje met naam en dieren | Specifieke wensen

Aanvullende teksten kan je kwijt bij het invulveld "aanvullende wensen". Dus wil je dit koffertje met naam verder personaliseren, dan kan je dat daar invullen. De aanvullende wensen brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit logeerkoffertje met naam verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst (buiten de naam) aanpassen, andere kleuren, (andere) vorm toevoegen, bijvoorbeeld sterretjes ipv hartjes. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Logeerkoffertje met naam en dieren | En verder...

Dit ontwerp is ook prima te gebruiken als geboortekoffertje met naam, of gewoon koffertje met naam, zonder de tekst "komt logeren". Wil je dat? Geef het aan bij "Aanvullende wensen".

Heb je nog niet het ideale logeerkoffertje met naam gevonden? Of ben je toch op zoek naar een ander kinderkoffertje met naam

© 2015 - 2023 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel