-20%

Mijlpaalkaarten Zwangerschap

Artikelnummer: ZP-202
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 29,95 € 23,95 (inclusief btw)

Mijlpaalkaarten zwangerschap

Met mijlpaalkaarten zwangerschap kun je op een leuke manier jouw zwangerschap vastleggen. Jouw feed wordt echt heel gezellig de komende 9 maanden. Deze mijlpaalkaarten zijn heel leuk om te gebruiken met een echo foto, met een paar schattige kleertjes, met je dikke buik, op alle bijzondere momenten.... En als de baby er dan is, kun je er misschien wel een leuk zwangerschaps album van maken, om te bewaren voor jouw kindje. 

Mijlpaalkaarten zwangerschap de teksten

De houten mijlpaalkaarten zwangerschap bevatten de volgende teksten:

Hoera zwanger! - De eerste echo - 12 weken - 20 weken, op de helft! - 24 weken - 30 weken - 36 weken - 40 weken - Met verlof! - Jouw eerste kleertjes - Ik voel je schopjes! - Je kamertje is klaar - Daar ben je! - Dit is jouw naam - Jongen of meisje? - Tot de maan en terug

Mijlpaalkaarten zwangerschap product specificaties

De mijlpaalkaarten zwangerschap zijn gemaakt van berkenhout, 3 mm dik. De kaartjes hebben een doorsnede van 7 centimeter.

Mijlpaalkaarten zwangerschap Samenwerking Zebrapaardje en Koffertje&Co

Ellen kwam met een vraag voor houten mijlpaalkaartjes, ze miste het in haar assortiment. Ellen kwam met de teksten, Marieke deed de vormgeving en zo ontstonden deze mooie sets Mijlpaalkaarten voor vruchtbaarheidstraject- en zwangerschap. 

We hopen dat je veel plezier zult beleven met fotograferen, tag ons gerust in je Instagram foto's. @koffertjeenco @zebrapaardje

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel