Koffertje zwangerschapsaankondiging diertjes

Artikelnummer: KAA-22
Vorige Artikel 12 van 19 Volgende
€ 15,60 (inclusief btw)

Originele aankondiging zwangerschap

Een originele aankondiging van jullie zwangerschap is super leuk! Je kan het nooit meer over doen, dus doe het vooral leuk en origineel. Met dit leuke aankondigingskoffertje voor jouw zwangerschap, zal je veel blije gezichten zien! De zwangerschap bekend maken is super spannend, leuk en de foto's die je daarvan maakt zal je altijd bewaren voor later. 

Wil je ook de andere ontwerpen van zwangerschapskoffertje bekijken die wij hebben bedacht voor de leukste en origineelste zwangerschapsaankondiging?

Originele aankondiging zwangerschap | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

De standaard tekst is: "Welcome baby!"

Originele aankondiging zwangerschap | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, iets verwijderen, andere kleuren, vorm bijvoorbeeld sterretje(s) of hartjes toevoegen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

 

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel