Starterspakket opa en oma

Artikelnummer: KAA250-07
Vorige Artikel 8 van 8
€ 15,50 (inclusief btw)

Starterspakket opa & oma

Dit mooie kinderkoffertje is een starterspakket opa & oma. Met dit leuke kartonnen koffertje kunnen jullie je (schoon)ouders op originele manier vertellen dat jullie zwanger zijn. Oftewel dat zij opa en oma worden! Dit koffertje met de opdruk jullie worden opa & oma kan uiteraard ook worden gemaakt met de tekst "je wordt oma", "je wordt opa", jullie worden oom en tante", "jullie worden opa & opa" of "jullie worden oma & oma" je mag de tekst ook anders aanpassen, graag even in het invoerveld "aanvullende wensen" welke tekst je wenst. Vul je daar niets in, dan maken we de standaard tekst "jullie worden opa & oma"

Starterspakket opa en oma | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat.
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

Starterspakket opa en oma | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s), andere kleur hartje. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel