Koffertje zwangerschapsaankondiging Baby coming

Artikelnummer: KAA-04
Vorige Artikel 8 van 19 Volgende
€ 15,60 (inclusief btw)

Originele aankondiging zwangerschap

Hier heb je het gevonden, het perfecte cadeau aankondiging zwangerschap! Misschien is dit wel de zwangerschapsaankondiging tweede kind, of misschien ben je voor het eerst zwanger. Het kan eigenlijk allemaal. Als je de tekst van het koffertje wilt laten aanpassen naar bijvoorbeeld "De 2e baby Beerens"... dan is dat ook geen probleem! Wij helpen graag mee om een originele zwangerschapsaankondiging te doen.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Baby coming | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Baby coming | Opdruk

Standaard bestaat de opdruk uit Baby <NAAM> coming <MAAND JAAR> de hartjes in het eerste voorbeeld zijn een aanpassing.
Qua kleur kan je aangeven welke wensen je hebt bij aanpassingen, standaard wordt het koffertje wit met zwart geprint, kan dit niet ivm de kleurkeuze van het koffertje, laat dan weten welke kleuren je wenst.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Baby coming | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam verwijderen, andere kleuren, vorm bijvoorbeeld sterretje(s) of hartjes toevoegen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Baby coming | En verder...

Maken jullie hele leuke foto's van jullie zwangerschapsaankondiging, of misschien wel een filmpje? Wij genieten uiteraard ook graag mee van dit super leuke nieuws, dus deel het gerust met ons!

Heb je nog niet het ideale zwangerschapskoffertje gevonden? Of wordt het een andere manier om de zwangerschapsaankondiging te doen? 

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel