Koffertje van geboortekaartje

Artikelnummer: KVG250-01
Vorige Artikel 22 van 22
€ 20,50 (inclusief 21% btw)

Koffertje van geboortekaartje

Een origineel kraamcadeau een koffertje van geboortekaartje. Wat is er nou leuker dan een mooie verzamelplek voor alle spulletjes die niet in een album passen uit je zwangerschap en de kraamtijd? Dit geboortecadeau is zowel origineel als praktisch.
Uiteraard kun je er ook alle kaartjes in bewaren of bijvoorbeeld briefjes met wensen voor je kindje die je je kraambezoek laat invullen.

Ga jij dit gepersonaliseerd kraamcadeau aanschaffen voor een vriendin, je dochter of een collega die net bevallen is? Je kunt er ook nog leuke kleine hebbedingetjes in stoppen. Kijk hier voor alles wat we hebben voor erin.

Als je dit koffertje bestelt, stuur dan per e-mail een (hoge resolutie minimaal 150 DPI) scan van het geboortekaartje naar info@koffertjeenco.nl of per post. Het geboortekaartje sturen we weer mee terug bij de bestelling.

Leuk om als kraamcadeau met naam te geven. Staat ook heel gezellig als een opbergkoffertje.

Kraamkoffertje | Matentabel

Koffertje 25cm - 18cm - 9cm

Koffertje 30cm - 21cm - 9cm

Koffertje 35cm - 23cm - 10cm

Kraamkoffertje | kaartje aanleveren 

Voor het aanleveren van bestanden zijn er een aantal belangrijke punten die u moet weten. Als u in bezit bent van het originele digitale bestand in hoge resolutie kunt u deze naar ons mailen. Mocht u niet in bezit zijn van dit bestand, dan kunt u het geboortekaartje per post naar ons sturen. U krijgt achteraf het geboortekaartje weer terug met uw bestelling.
Als u hierover vragen heeft neem dan contact met ons op.

Ontwerp voorbeeld
Wanneer u bij de bestelling de optie 'Nee, maak maar zo snel mogelijk' kiest, kunt u achteraf geen aanspraak maken op het ontwerp wanneer deze niet naar wens is. Om eventuele teleurstelling te voorkomen raden wij aan om te kiezen voor de optie 'Ja, graag ontvang ik het ontwerp'.

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel