2 ontwerpen

Zwangerschapsaankondiging | Houten schijfje Baby is coming

Artikelnummer: NTB
Vorige Artikel 3 van 17 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Zwangerschapsaankondiging Baby is coming

Zijn jullie zwanger? Ga snel jullie zwangerschapsaankondiging doen! Vertel je hiermee aan je ouders, peetouders, schoonouders of doe een Instagram zwangerschapsaankondiging. Wij maken trouwens ook super leuke complete zwangerschapskoffertjes om dit mee te doen. 

Maar deze houten bordjes zijn een betaalbare manier om je zwangerschapsaankondiging te doen. En ze zijn nog heel erg leuk ook!!!

Zwangerschapsaankondiging Baby is coming | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een houten 3mm berkenhout schijfje van  ca. 12cm in diameter. Zelf een idee over een bordje, elk bordje kan desgewenst worden gepersonaliseerd. 

Leuk om te combineren met een paar fluffy pantoffeltjes van Rabbit Richie van het merk Happy Horse.

Zwangerschapsaankondiging Baby is coming | Specifieke wensen

Kies een van de drie eigen ontwerpen van Koffertje&co, laat ons een eigen ontwerp maken of stuur een kaartje of ander voorbeeld in om het ontwerp volledig te personaliseren. Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een houten schijfje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

LET OP! Indien je bij aanvullende wensen je wensen invult is het mogelijk dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden.

En verder...

Of wil je misschien meer opties bekijken om je zwangerschap bekend maken bekijken?

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel