Koffertje zwangerschapsaankondiging Keep calm

Artikelnummer: KAA-030
Vorige Artikel 15 van 19 Volgende
€ 15,60 (inclusief btw)

Aankondiging zwangerschap met koffertje Keep Calm...

Zijn jullie zwanger? Ga snel jullie zwangerschap bekend maken! Maar het liefst doe je een zwangerschapsaankondiging op een originele manier. Wij maken super leuke zwangerschapskoffertjes om dit mee te doen.

Misschien heeft je zus jou al in je oor gefluisterd dat ze zwanger is en weet verder nog niemand dat ze zwanger is... geef dan zo'n leuk koffertje cadeau aankondiging zwangerschap, dan zal die aankondiging niet lang op zich laten wachten.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Keep Calm | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Keep Calm | Opdruk

De opdruk is standaard Keep calm and open the box. De kleur van de opdruk is standaard zwart. Mocht je de tekst willen aanpassen, of een andere kleur tekst willen, geef dan je gewenste aanpassingen door.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Keep Calm | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, naam toevoegen, andere kleuren, (andere) vorm bijvoorbeeld sterretje(s), andere kleur hartje. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Keep Calm | En verder...

Of wil je misschien meer ontwerpen voor koffertjes om zwangerschap bekend maken bekijken?

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel