Kraamkoffertje regenboog

Artikelnummer: KCL-2101
Vorige Artikel 23 van 24 Volgende
€ 19,50

Kraamkoffertje regenboog

Dit kraamkoffertje regenboog is een mooi stevig berkenhouten koffertje met ruimte voor een lief klein cadeautje. Het houten koffertje is mooi gepersonaliseerd met naam en geboortedatum. Hou je van natuurlijke producten, handgemaakt en stijlvol, dan is dit gepersonaliseerde houten kraamkoffertje echt iets voor jou. Leuk voor in een kraammand, of voor als je gewoon een leuk klein cadeautje wilt geven.

Kraamkoffertje regenboog | Vulling

Dit kraamkoffertje wordt zonder inhoud geleverd. Wil je een kant en klaar gevuld kraamkoffertje, kijk dan hier.

Kraamkoffertje regenboog | Maten

Het koffertje in het voorbeeld is 13x9,5x6cm
Ook verkrijgbaar in 23x17x9cm

Een groter koffertje bied meer ruimte voor grotere cadeautjes. Denk dus goed na wat je wilt geven en waarvoor het koffertje nadien gebruikt kan worden om zo je keuze te maken.

Kraamkoffertje regenboog | Zakelijk

Wil jij voor jouw medewerk(st)ers zo'n lief kraamkoffertje? Dit cadeau is zeer geschikt als cadeautje vanuit jouw organisatie. Wellicht wil je op de achterzijde het logo laten graveren, of wil je een ontwerp laten maken wat aansluit op jouw bedrijf, werkzaamheden of doelgroep. Dit is allemaal mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ook mogelijk met gepersonaliseerde inhoud!

Kraamkoffertje regenboog | Ontwerp voorbeeld

Wanneer u bij de bestelling de optie 'Nee, maak maar zo snel mogelijk' kiest, kunt u achteraf geen aanspraak maken op het ontwerp wanneer deze niet naar wens is. Om eventuele teleurstelling te voorkomen raden wij aan om te kiezen voor de optie 'Ja, graag ontvang ik het ontwerp'. 

Een eigen pakketje laten samenstellen?

Neem even contact op om je wensen door te spreken en bestel jouw ideale cadeau!

 

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel