3 ontwerpen

Zwangerschapsaankondiging pakketje met slofjes

Artikelnummer: CAD-S06.001
Artikel 1 van 19 Volgende
€ 30,10 (inclusief btw)

Zwangerschapsaankondiging pakketje met slofjes

Zijn jullie zwanger? Ga snel jullie zwangerschapsaankondiging doen! Geef dit leuke zwangerschapsaankondiging pakketje met slofjes aan je ouders, peetouders, schoonouders of doe een Instagram zwangerschapsaankondiging. Wij maken super leuke complete zwangerschapskoffertjes om dit mee te doen. Dit cadeaupakketje heeft vier fluffy oortjes als verrassing in zich. Het is een paar pantoffeltjes van Rabbit Richie van Happy Horse.

Zwangerschapsaankondiging pakketje met slofjes | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje van 16cm breed, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd. 

In het koffertje vind je een paar fluffy pantoffeltjes van Rabbit Richie van Happy Horse.

Zwangerschapsaankondiging pakketje met slofjes | Specifieke wensen

Kies een van de drie eigen ontwerpen van Koffertje&co, laat ons een eigen ontwerp maken of stuur een kaartje of ander voorbeeld in om het ontwerp volledig te personaliseren. Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

LET OP! Indien je bij aanvullende wensen je wensen invult is het mogelijk dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden.

En verder...

Of wil je misschien meer opties bekijken om je zwangerschap bekend maken bekijken?

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel