Geboortekoffertje Tweelingen Uiltjes

Artikelnummer: KNG250-25
Vorige Artikel 2 van 2
€ 15,00 (inclusief 21% btw)

Geboortekoffertje Tweelingen Uiltjes

Op zoek naar een geboortekoffertje tweelingen uiltjes? Een tweeling geboren! Dit ontwerp is een super leuk kraamkado met naam voor tweelingen. Het kan net zo goed voor de geboorte van een jongen als een meisje of een combi. Je zou er bij een twweling jongen en maisje voor kunnen kiezen om 2 verschillende kleuren koffertje te kiezen, maar dan wel beide koffertjes met beide namen te bedrukken. Dit kraamkado met naam is erg leuk om te geven. Een koffer met naam vinden de meeste ouders een super leuk kraamcadeau. Dit koffertje met naam en geboortedatum is indien gewenst ook aan te passen aan jouw wensen. De hoeveelheid informatie die je wilt laten verwerken op het koffertje is helemaal aan jou. 

De standaard tekst op dit kinderkoffertje is de naam en geboortedatum. Echter kan er ook voor meer of andere opties gekozen worden, lees verder bij "Specifieke wensen".

Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen koffertje met naam, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het geboortekoffertje wordt voorzien van een print, die standaard wordt gepersonaliseerd.

Specifieke wensen

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp van een koffertje met naam, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

En verder...

Toch meer op zoek naar een koffertje met naam met 1 uiltje? Of liever een echt kraamcadeau voor papa

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel