Bordje zwangerschapsaankondiging We´re Expecting

Artikelnummer: HAA-01B
Vorige Artikel 5 van 17 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Originele aankondiging zwangerschap

Je moet creatief zijn tegenwoordig!! Maar wij maken het je wel heel makkelijk om een originele aankondiging zwangerschap te doen. Misschien willen jullie samen een foto maken met het houten bordje in beide handen. En dan van de foto een Instaxprintje maken en op Instagram of Facebook posten. Of misschien geven jullie het bordje aan de opa&oma in spe. Of hang het bordje in de gang bij de garderobe. Het maakt niet uit, het bordje is leuk en de boodschap is duidelijk. Jullie zijn zwanger!

Zwangerschapsaankondiging We´re Expecting | Product specificaties

Materiaal: 3 mm Berkenhout
Formaat: 15 cm x 13 cm

Zwangerschapsaankondiging We´re Expecting | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit houten zwangerschapsaankondiging bordje verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, (andere) vorm bijvoorbeeld hartjes toevoegen of een vorm verwijderen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd houten zwangerschapsaankondiging bordje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het houten zwangerschapsaankondigingbordje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een houten bordje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Zwangerschapsaankondiging We´re Expecting | En verder...

Is dit het ontwerp wat je wilt? Je kan bij ons ook het zwangerschapsaankondiging koffertje kopen. Uiteraard hebben wij ook nog andere leuke opties.

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel