Bordje zwangerschapsaankondiging We´re Expecting

Artikelnummer: HAA-02B
Vorige Artikel 6 van 17 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Originele aankondiging zwangerschap

Behoefte om een originele aankondiging zwangerschap te doen. Samen op de foto met het houten bordje in beide handen. Of misschien een foto van de buik van de zwangere vrouw, hand van je man/ vriend er voor met het bordje vast. Er zijn veel leuke mogelijkheden om dit super leuke nieuws te brengen. het houten bordje om je zwangerschap aan te kondigen is natuurlijk ook gewoon heel leuk om op te hangen.

Originele aankondiging zwangerschap | Product specificaties

Materiaal: 3 mm Berkenhout
Formaat: 12 cm x 15 cm

Originele aankondiging zwangerschap | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit houten zwangerschapsaankondiging bordje verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, (andere) vorm bijvoorbeeld hartjes toevoegen of een vorm verwijderen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd houten zwangerschapsaankondiging bordje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het houten zwangerschapsaankondigingbordje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een houten bordje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Originele aankondiging zwangerschap | En verder...

Is dit het ontwerp wat je wilt? Je kan bij ons ook het zwangerschapsaankondiging koffertje kopen. Uiteraard hebben wij ook nog andere leuke opties.

 

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel