Koffertje zwangerschapsaankondiging uiltjes

Artikelnummer: KAA-01
Vorige Artikel 9 van 19 Volgende
€ 15,60 (inclusief btw)

Koffertje zwangerschapsaankondiging uiltjes

Wow, jullie zijn zwanger! Een zwangerschapskoffertje is de ideale manier voor de zwangerschapsaankondiging. Wil je misschien je vrouw verrassen door zo'n leuk zwangerschapskoffertje voor haar te kopen? Of Gaan jullie naar je familie volgende week en neem je zo'n leuk koffertje mee om de zwangerschap bekend maken?

Koffertje zwangerschapsaankondiging uiltjes | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

Koffertje zwangerschapsaankondiging uiltjes | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, de uiltjes in andere kleuren, vorm bijvoorbeeld sterretje(s) of hartjes toevoegen. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Koffertje zwangerschapsaankondiging uiltjes | En verder...

Tip! Misschien leuk om er de eerste echofoto in te doen.

Toch op zoek naar een ander soort ontwerp zwangerschapskoffertje, kijk gerust verder op de site.

© 2015 - 2022 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel