Koffertje zwangerschapsaankondiging Something wonderful

Artikelnummer: KAA250-03
Vorige Artikel 10 van 17 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)

Koffertje zwangerschapsaankondiging

Yes je mag je zwangerschap bekend maken! Jippie!!! En nu nog op een leuke en originele manier aan je ouders en schoonouders vertellen dat ze opa en oma worden. Super spannend en super leuk. Een zwangerschapskoffertje is echt een leuk cadeau om te geven en te krijgen, dus verras ze met dit super leuke nieuws en geef ze gelijk iets onvergetelijks om leuke herinneringen aan deze bijzondere tijd in te verzamelen.

Standaard is dit ontwerp voorzien van de tekst "Something wonderful is about to happen" maar als je de tekst van dit ontwerp zou willen aanpassen bieden wij die gelegenheid. Vul dan in het vakje "Tekst op het koffertje" de gewenste tekst in. Laat je het veld leeg, dan maken wij het ontwerp met de standaard tekst.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Something wonderful | Product specificaties

Dit artikel bestaat uit een kartonnen kinderkoffertje, deze is geregen met draad en heeft wat metalen details en een metalen handvat. 
Het kinderkoffertje wordt voorzien van een print, die desgewenst kan worden gepersonaliseerd.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Something wonderful | Specifieke wensen

Heb je aanvullende wensen? Deze brengen wel kosten met zicht mee, aangezien wij het ontwerp van dit koffertje voor zwangerschapaankondiging verder zullen moeten aanpassen. Aanpassingen zijn bijvoorbeeld: de tekst aanpassen, andere kleuren, vorm aanpassen, bijvoorbeeld sterretjes ipv hartjes. De prijs is een vanafprijs. Over het algemeen zal de prijsaanvulling volstaan, maar mocht de aanpassing aan dit gepersonaliseerd logeerkoffertje veel meerwerk opleveren, dan zullen wij even contact opnemen om dit te overleggen. Wij sturen dan een betaallink door om daarmee voor te stellen of deze kosten akkoord zijn voor de gewenste aanvullende wensen voor de personalisatie van het kinderkoffertje

Heb je specifieke wensen voor dit ontwerp of een heel ander ontwerp op een kartonnen koffertje, dan kan je het beste contact met ons opnemen via de contact pagina. Je kan daar het contactformulier invullen, of direct bellen, Whatsappen of E-mailen.

Koffertje zwangerschapsaankondiging Something wonderful | En verder...

Wil je toch liever een ander cadeau aankondiging zwangerschap? Kijk rond in onze shop en ontdek alle leuke ideeen.

© 2015 - 2021 Koffertje &co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel